Elbillading

Storhamar Elektro har bred erfaring med montering av hjemmeladestasjoner for ulike typer elbiler.
Elbillading

Elbillading

Fordelene med hjemmeladestasjon for elbil

Økningen i salg av elbiler her til lands viser ingen tegn på å bremse ned. I tillegg til de miljømessige og økonomiske fordelene denne utviklingen medfører, kan du med en hjemmeladestasjon selv bestemme når du skal lade og bli mindre avhengig av ladestasjoner i bybildet eller på vei hjem fra arbeidsplassen.

Storhamar Elektro, Hamar har kompetanse på installasjon av hjemmeladestasjoner og tilpasning av løsninger til dine behov og det elektriske anlegget i din bolig. Vi hører gjerne fra deg som ønsker å installere elbillader i Hamar, Stange og Løten. Ta kontakt med oss for befaring og løsningsforslag.

Farene ved lading med vanlig stikkontakt

Dessverre er det fremdeles slik at de fleste elbil-eiere kobler seg til i vanlig stikkontakt når de skal lade bilen. Mange tenker ikke over at en stikkontakt på vanlig kurs ikke er egnet for strømkapasiteten elbiler trenger eller over hvor lang tid denne belastningen pågår. Stikkontakter på vanlig kurs er i liten grad egnet for denne type påkjenning. Resultatet kan i beste fall være overbelastning og at hovedsikringen går, og i verste fall brannutvikling.

Dersom du ønsker effektiv og trygg lading natten gjennom, er det viktig at du lader din elbil med en hjemmeladestasjon som er tilpasset kapasiteten på det elektriske anlegget i din bolig. Når alt er montert i henhold til gjeldende forskrifter og av hensyn til elsikkerheten, har du en ladestasjon som kan bidra til en positiv effekt på boligens verdi og sikkerhet.

Autorisert montør av hjemmeladestasjoner

Storhamar Elektro har bred erfaring med montering av hjemmeladestasjoner for ulike typer elbiler, blant annet Easee, Zaptec, Garo, Defa, Proxll og Tesla. Vi bistår med å utarbeide løsningsforslag i overensstemmelse til elsikkerhet og regelverk, og kommer gjerne på befaring for å sjekke det elektriske anlegget i din bolig. Vi har oppdatert kompetanse på regelverk og elsikkerhet i forbindelse med lading av elbiler og kan gi råd og løsningsforslag.

Storhamar Elektro kan i tillegg skilte med egen autorisasjon på montering av Teslas egne ladestasjoner. Ta kontakt for løsningsforslag og tilbud.

Storhamar elektro as

62 55 55 60
Løvstadvegen 7
2312 Ottestad v/Hamar
post@storhamarelektro.no

Håkon Hågensen

Asgeir Horvli

Daniel Løvlien Halbakken

Eirik Østgård

Endre Storsveen

Enrico Bertini

Isak Tørud

Kim-Erik Frisholm

Kristoffer Hovsveen Holen

Lasse Halvorsen

Magnus Johansen Alfredsen

Magnus Thorsen

Ole Magne Berget

Petter Børresen

Petter Ulen

Roger Bjerkli

Roger Meland

Sigve Storbækken

Steffen Jevnaker

Stian Kristiansen

Stig Joar Helseth

Terje Johannessen

Josef Sætran-Chehade

Cameron W. Scott

Andre tjenester

Elektriker

Elektriker

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.
Boliger og leiligheter

Boliger og leiligheter

Storhamar Elektro leverer gode og trygge tjenester innen elektriske systemer for alle private hjem og boliger.
Prosjektering

Prosjektering

Storhamar Elektro har en dyktig prosjektavdeling med omfattende erfaring i gjennomføring av prosjektering for institusjoner som industribygg, næringsbygg og skoler.
Svakstrømsanlegg

Svakstrømsanlegg

Vi i Storhamar Elektro leverer sikre og gunstige elektrotjenester innenfor svakstrøm, både for bedrifter og for private kunder.

Ta kontakt

post@storhamarelektro.no62 55 55 60
2312 Ottestad v/Hamar
Personvern
© 2021 Storhamar elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS