Elektriske systemer for boliger og leiligheter

Storhamar Elektro leverer gode og trygge tjenester innen elektriske systemer for alle private hjem og boliger. Våre elektrikere på Hamar er dyktige og besitter bred fagkunnskap innen alt av elektrotjenester for bolig. Våre elektrikere leverer alltid service av beste kvalitet. De vil kunne hjelpe deg med både råd og tips for å finne de mest funksjonelle, trygge og effektive løsningene for el-anlegget i din bolig.

Trygge el-anlegg i henhold til krav og forskrifter

Forskriften om elektriske anlegg (FEL) stiller strenge krav til elektriske anlegg i private boliger og leiligheter, og krever at de alltid er vedlikeholdt og av god standard. Derfor er det viktig at du benytter deg av elektrotjenester som sikrer all hjemmeelektronikk, slik at din bolig er trygg. Vi i Storhamar Elektro, Hamar kan hjelpe deg med service og gjennomføring av alle nødvendige oppdateringer eller nye installasjoner.

Vi tar små og store oppdrag

I Storhamar Elektro utfører vi både store og små oppdrag for våre kunder i leilighet eller annen bolig. Våre elektrikere disponerer kjøretøy med plukklager og elektromateriell. Vi leverer tidsbesparende og trygg service for våre kunder, og vår leveringstid og utkjøring er effektiv.

Kontakt oss

Storhamar Elektro er opptatt av at du som kunde opplever den beste servicen, og vi vil gi deg råd og veiledning gjennom hele prosessen. Vi tilbyr effektivitet og elektrotjenester av god kvalitet. Trenger du installasjon, vedlikehold eller rådgivning rundt el-anlegg i ditt hjem?