Vi i Storhamar elektro hjelper deg med å bytte ut den gamle belysningen til LED Vi sørger for å skape lysere, mer kostnadseffektive og miljøvennlige belysningsløsninger. Vi tilbyr en fullstendig transformasjon fra gamle lysrør til toppmoderne LED-armaturer.

Med den seneste teknologien innen LED-lys, tilbyr vi skreddersydde belysningsløsninger som garanterer bedre lyskvalitet, betydelig redusert energiforbruk og lengre levetid på belysningsutstyret. Ved å erstatte de tradisjonelle lysrørene eller glødelampene med LED-armaturer, vil du ikke bare oppleve umiddelbare kostnadsbesparelser, men også en betydelig reduksjon i vedlikeholdskostnader over tid.

Vi forstår at alle har unike belysningsbehov. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger, fra belysningsdesign til installasjon og oppfølging. Våre erfarne medarbeidere sikrer at overgangen til LED skjer smidig og effektivt, slik at du kan nyte fordelene av moderne belysning uten avbrudd i virksomheten.

Vår ekspertise og forpliktelse til å levere kvalitetsservice gjør oss til den ideelle partneren din når du ønsker å oppgradere sin belysningsteknologi til det beste for deg og miljøet. Ta kontakt med oss i dag for en gratis belysningsgjennomgang, og la oss hjelpe deg med å gjøre overgangen til LED-belysning enkel og lønnsom for deg.

Skap en lysere og mer energieffektiv fremtid med LED-armaturer. Vi ser frem til å bidra til din suksess gjennom moderne og bærekraftig belysning.

Storhamar elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Til bolig og hytte kan vi levere anlegg til de aller fleste typer tak, som f.eks. takstein, shingel og platetak, utenpåliggende og innfelte systemer.

Det finnes gode støtteordninger for installasjon av solcelleanlegg på private boliger og hytter fra Enova

På næring og landbruk kan vi levere anlegg som kan monteres både på tak og fasade. Her er det store flater og mulighet for god effekt.

Les mer om støtte til landbruk på Inovasjon Norge og støtte for boligsameier og øvrige næringskunder Enova

Vi er registrert i Elvirksomhetsregisteret og benytter faglærte elektrikere til montasjen.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende solprat, så kan vi prosjektere et anlegg som passer for ditt bygg.

Zaptec ladeløsning

Zaptec Go er intelligent og tilpasser seg elbiler, strømstyrker og strømnett. Ved 400V TN-anlegg vil laderoboten automatisk oppdage om bilen støtter 3-fas eller ikke. Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner – laderoboten tilpasser seg bilens behov. I 230V IT-anlegg anbefaler vi lading på 1-fas hvis ladestasjonen ikke er spesielt dedikert en elbil som støtter lading på 3-fas 230V. Vær oppmerksom på at noen bilprodusenter ikke går god for lading på 3-fas 230V, så kontroller dette hos din billeverandør.

Pakken inneholder:

Forutsetninger:

Rehabilitering av sikringsskap

Forbehold: Det tas forbehold om at det eksisterende berørte anlegget, jordingsanlegget og tilførselskabel er i forskriftsmessig stand.

Ta kontakt

post@storhamarelektro.no62 55 55 60
2312 Ottestad v/Hamar
Personvern
© 2023 Storhamar elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS