Tjenester

Storhamar Elektro har siden 2001 utviklet oss til å bli en velrenommert aktør i elektrobransjen i Hedmark. Dette har vi fått til takket være våre dyktige medarbeidere med solid kunnskap og lang erfaring fra boliginstallasjoner, serviceoppdrag og større prosjekter i industri- og næringsbygg.

Vårt tjenestetilbud omfatter de fleste sterkstrøm- og svakstrømsinstallasjoner for både privatkunder i hus og hytte så vel som bedriftskunder i industri- og næringsbygg. Herunder installasjon av alt fra smarthusløsninger og ladestasjon for elbil til nettverk og brannalarmanlegg. Klikk på bildelenkene nedenfor for å lese mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

| |

Bytt til LED

Storhamar elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.

| |

Solcelleinstallasjon

Storhamar elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.  Våre standard paneler leveres med 12 års garanti mot fabrikasjonsfeil og 25 års garanti på effekt.  

Elektriker

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Boliger og leiligheter

Storhamar Elektro leverer gode og trygge tjenester innen elektriske systemer for alle private hjem og boliger.

Elbillading

Storhamar Elektro har bred erfaring med montering av hjemmeladestasjoner for ulike typer elbiler.

Prosjektering

Storhamar Elektro har en dyktig prosjektavdeling med omfattende erfaring i gjennomføring av prosjektering for institusjoner som industribygg, næringsbygg og skoler.

Svakstrømsanlegg

Vi i Storhamar Elektro leverer sikre og gunstige elektrotjenester innenfor svakstrøm, både for bedrifter og for private kunder.

Ta kontakt

post@storhamarelektro.no62 55 55 60
2312 Ottestad v/Hamar
Personvern
© 2023 Storhamar elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS