Vi hjelper deg med funksjonelle og trygge løsninger til hjemmet

Storhamar Elektro tilbyr alt innen boliginstallasjoner, smarthus, nettverksinstallasjoner og alarmsystemer for private boliger og leiligheter.

Våre medarbeidere har kunnskapen og kompetansen til å levere trygge og funksjonelle løsninger for elektriske systemer til alle private hjem og boliger. Vi kan hjelpe deg med å finne de beste og mest hensiktsmessige løsningene for det elektriske anlegget i din bolig.

Les mer: Boliger og leiligheter

Er boligen klar for en oppdatering?

Enten du ønsker lydanlegg, alarmsystem eller fiberkabling, så kan vi i Storhamar Elektro hjelpe deg med å oppfylle dine ønsker. Vi har høy ekspertise og kompetanse på svakstrøm, og kan tilby vedlikehold, montering og service på en rekke svakstrømsløsninger til din bolig.

Les mer: Svakstrømsanlegg

Vi installerer smarte styringssystemer

Drømmer du om et smarthus? Storhamar Elektro AS kan bidra med rådgivning og installering av både enkle og avanserte styringssystemer til hjemmet. Med et styringssystem har du mulighet til å automatisere og ha kontroll over mange ulike handlinger i hjemmet, for eksempel hjemmenettet, brannvarsling, varme og lysstyring i samme system. Med styringssystem for varme kan du spare mye strøm. Da styres temperaturen i hjemmet etter behov, og senkes når du sover, er på jobb eller på ferie.

Hjemmelader til elbil

Har du en elbil, men ikke lader hjemme? Da kan du spare mye tid og penger ved å installere en ladeboks til elbilen hjemme. Å bruke stikkontakten til lading er ikke anbefalt, og i mange tilfeller ulovlig. Dette er fordi vanlige stikkontakter ikke tåler stor belastning over tid, og kan i verste fall føre til branntilløp. Storhamar Elektro er en autorisert montør av ladestasjoner til elbil, og vil sørge for at du trygt og effektivt kan lade elbilen din hjemme.

Les mer: Lading av elbil

Service og vedlikehold på det elektriske anlegget

Uansett om du bor i et eldre hus med gammelt elektrisk anlegg eller en nyere bolig med moderne løsninger, må du fortsatt sørge for å vedlikeholde det elektriske anlegget i hjemmet. Er det lenge siden du har sjekket det elektriske anlegget ditt? Hvis du ikke husker sist dette ble gjort, så er det mest sannsynlig på tide å ta en sjekk. Et godt vedlikeholdt elektrisk anlegg sørger for økt trygghet og bedre brannsikkerhet. Våre kvalifiserte elektrikere kan utføre kvalitetssikker service og vedlikehold på de fleste elektriske installasjoner i hjemmet.

Les mer: Service og vedlikehold

Ta kontakt med oss

Storhamar Elektro har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre kvalitetssikrede, trygge og funksjonelle elektroinstallasjoner til hjemmet. Uansett om du ønsker å bygge nytt og trenger hjelp med planlegging, prosjektering og montering av elektrisk anlegg, eller planlegger å oppgradere det eksisterende anlegget – så kan vi hjelpe deg.

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg.