Storhamar elektro AS ble opprettet på Hamar i 2001 og vi har siden den gang utviklet oss til en betydelig elektroentreprenør på Hedmarken. Vi har siden oppstarten hatt en stabil stab på omkring 25 ansatte og utført de fleste typer elektroarbeider fra mindre serviceoppdrag og boliginstallasjoner til store prosjekter i industri- og næringsbygg.

Med lang erfaring i gjennomføring av større prosjekter har vår prosjektavdeling en referanseliste som vi er stolte av. Storhamar elektro AS har vært utførende av elektro- og svakstrømsinstallasjoner i flere viktige signalbygg i regionen, som eksempel Ringsaker VGS i Brumunddal, Statens Vegvesen og Eika på Hamar, Terningen Arena på Elverum og Radisson BLU i Trysil. Ytterligere referanser finnes under “Referanser”.

Vår dedikerte serviceavdeling tilbyr de fleste tjenester innen sterkstrøm- og svakstrømsinstallasjoner, både hos private og næringskunder. Boliginstallasjoner, smarthus, ladestasjoner for el-biler, nettverksinstallasjoner, brannalarm- og nødlysanlegg er blant avdelingens kompetanseområder.